Informatiebalie

Informatiebalie MHC Oss

De informatiebalie van MHC Oss wordt op zaterdag verzorgd door ouders van de jeugdspelers. Teams en scheidsrechters melden zich op zaterdag bij deze balie en het is daarom een belangrijk onderdeel van ons clubhuis en de gastvrijheid die MHC Oss uitstraalt. In dit bericht vertellen we wat er van je verwacht wordt als je informatiebaliedienst hebt.

De basistaken voor de informatiebalie

Als bezoekende teams zich bij de informatiebalie komen melden voor hun wedstrijd, noteer je dat het team aanwezig is. Daarna geef je de begeleiders consumptiemuntjes en leg je uit op welk veld de wedstrijd gespeeld wordt.

Ook de scheidsrechters melden zich van tevoren bij de balie. Je noteert dat de scheidsrechters aanwezig zijn, geeft aan dat ze een bal en fluitje krijgen bij de thuis coach, geeft ze scheidsrechtersjas en vertelt ze op welk veld ze moeten fluiten. Na afloop van de wedstrijd komen ze terug bij de balie. Dan geef je de scheidsrechters ieder een consumptiemuntje. Vraag de scheidsrechters voor de zekerheid of ze het digitaal wedstrijdformulier hebben ingevuld en geeft ze anders de gelegenheid om dat via de computer te doen. De uitslag van de wedstrijd moet dezelfde dag nog doorgegeven worden.

Scheidsrechters die niet komen opdagen (gelukkig komt dat steeds minder vaak voor) worden als no-show genoteerd. Hierop wordt gepaste actie ondernomen.

Let op! Er worden geen fluitjes en ballen meer uitgegeven bij de balie, de MHC Oss coaches hebben allemaal een eigen set die gebruikt kan worden.

Het ABC voor antwoorden op vragen

Naast de basistaken kun je natuurlijk allerlei vragen krijgen als je een informatiebalie dienst hebt. Daarvoor hebben we een ABC klaarliggen. Dat ABC kun je hieronder downloaden. Meestal is er ook wel iemand van de TC Breedtesport Jeugd of Prestatiecommissie aanwezig die lastige vragen kan beantwoorden. Eventueel kun je die nog telefonisch bereiken.

Hoe vaak moet je een informatiebaliedienst draaien?

Elk jeugdteam wordt maximaal drie keer per seizoen ingedeeld voor de informatiebaliedienst. Een dienst duurt 1,5 uur. Hiervoor hebben we een schema opgesteld, dat vind je hieronder. Daarin vind je terug wanneer het team van jouw kind aan de beurt is.

Hartelijk bedankt voor jouw inzet bij onze vereniging!

Bestuur MHC Oss

Downloads: