Algemene informatie Commissie Vrijwilligerszaken

Het hele jaar door zijn veel vrijwilligers in de weer om MHC Oss als vereniging draaiend te houden. Zonder deze mensen zou onze vereniging niet kunnen bestaan en wij zijn dan ook dankbaar voor al het werk dat deze mensen verzetten. Bovendien levert vrijwilligerswerk jezelf ook een hoop op. Zo is het fantastisch wanneer je als coach of begeleider van een team weer de blije gezichten ziet als er een doelpunt wordt gescoord. Of wanneer je een toernooi of een andere activiteit organiseert en ziet dat iedereen het weer naar zijn zin heeft.

Kortom, er is een heleboel voldoening te halen uit het vrijwilligerswerk bij MHC Oss.

Alle functies, taken en vacatures op een rij

MHC Oss werkt er hard aan om structureel vorm te geven aan het vrijwilligerswerk binnen de vereniging. De nieuw opgerichte commissie Vrijwilligerszaken heeft begin 2017 een inventarisatie uitgevoerd van alle werkzaamheden en taken van de verschillende bestuurs- en commissieleden. Daarmee is beter inzicht gekregen in het aantal taken en de tijd die er nodig is om dit goed in te vullen. Bovendien wordt ook duidelijk waar nog behoefte is aan extra inzet of herverdeling van taken.

Op deze pagina vind je een overzicht van actuele vacatures binnen MHC Oss. Dit zijn niet alleen functies als commissielid, maar ook activiteiten waar we op dit moment vrijwilligers voor zoeken. Daar staat in het kort beschreven wat deze functie inhoudt, hoeveel tijd zo’n taak gemiddeld kost en of er specifieke kennis van hockey of andere zaken vereist is om deze taak te kunnen vervullen.

Voor meer informatie over de vacatures kun je een mail sturen naar vrijwilligers@mhc-oss.nl of contact opnemen met een van onze bestuursleden.

Wil je actief deel uitmaken van de organisatie binnen MHC Oss? Meld je dan aan via vrijwilligers@mhc-oss.nl en wij nemen snel contact met je op.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Muller