Algemene informatie mini's

Indeling van de mini's:
De indeling gebeurt op leeftijd, de peildatum hiervoor
is 1 oktober van het lopende seizoen.

5 jaar - Funkey
6 jaar - Hockeyschool

6,5 jaar - F team
:
Zij trainen 1 keer per week, in principe op woensdagmiddag, en spelen op zaterdag in 4-tallen wedstrijden.
Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 spelers.
De F-jeugd speelt op een 1/8 deel van een hockeyveld. De wedstrijd duurt 2 maal 20 minuten met een pauze van 10 minuten.

8 jaar - E-jeugd zestal:
Zij spelen in 6-tallen en trainen 1 keer per week, in principe op woensdagmiddag, en spelen op zaterdag wedstrijden.
Een team bestaat uit minimaal 6 en maximaal 8 spelers. De E-jeugd speelt op een 1/4 deel van een hockeyveld. De wedstrijd duurt 2 maal 25 minuten met een pauze van 10 minuten.

9 jaar - E-jeugd achttal :
Zij spelen in 8-tallen en trainen 1 keer per week, in principe op woensdagmiddag, en spelen wedstrijden op zaterdag.
Een team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 10 spelers. Het 8-tal speelt op een 1/2 hockeyveld. De wedstrijd duurt 2 maal 30 minuten met een pauze van 10 minuten.

Vanaf 10 jaar, Junioren, 1e jaars D elftal